Gerede Çatı olarak misyonumuz, yapılardaki çatı kalitesinin arttırılması yoluyla insanların yaşam konforunu ve standardını yükseltmek, bununla beraber enerji tasarrufuna katkıda bulunmak ve dolayısıyla çevre korumasının sağlanmasına aracı olmaktır.

  • - Sağlıklı bir yaşam sürmenin, ancak doğru yalıtım yapılmış çatılarla mümkün olabileceği inancıyla, bilim ve teknolojiyi kullanarak, kaliteli malzeme ve doğru uygulamalarla, müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, bilgimiz, tecrübemiz ve güvenirliliğimizle müşterilerimizin ürün ve hizmet beklentilerini gerekli özeni ve gerekli önemi göstererek karşılamaktır.

 

  • - Faaliyet bölgemizin kaliteli ve ekonomik yapılaşmasına, teknik yapı malzemeleri pazarının sağlıklı gelişmesine, haksız rekabetten arındırılmasına, teknolojik gelişmelerden yararlandırılmasına katkıda bulunmak, tedariğini yaptığımız ileri teknoloji ürünlerle global değişim ve gelişmelere uygun, güvenilir, kaliteli, hızlı, profesyonel hizmet sunmaktır.

 

  • - Gerekli standart ve yönetmeliklere uygun olarak, detayları çözülmüş ürün ve sistemlerimiz ile konforlu, estetik ve çevreye duyarlı yapıların üretimine katkıda bulunarak, bu yapıların içerisinde çalışan ve yaşayan insanların yaşamına değer katmaktır.

 

  • - Müşterisinde güven algısını oluşturacak ve bunu uygulamalarıyla pekiştirecek, dürüst ve kaliteli hizmet prensibi ile dünyada çatı yalıtımı bilincinin arttırılması, enerji kaynakları ve çevrenin korunmasına katkıda bulunmak.

 

  • - İnşaat sektörüne sunduğumuz çatı çözümleriyle doğaya, ekonomiye ve topluma değer katmaktır. Enerji tasarrufu, hem milli hem de bireysel ekonomimiz için önemli olmanın yanı sıra karbon salınımı azaltımıyla doğal çevre için de bir ön şarttır.

SORULARINIZ VE BİLGİ ALMAK İÇİN BİZİ ARAYIN