Gerede Çatı, teras kapatma konusunda geniş bir müşteri ağına sahiptir. Her türlü teras kapatma işlerinizde, birinci sınıf malzeme ve üstün hizmet kalitemizle yanınızdayız.

Teras kapamanın ana nedenlerinden birisi teras üzerine kışın yağan yağmur ve karın meydana gelen don olaylarıyla birlikte seramik ve derzlerde zarara yol açmasıdır. Buzlar eridiği anda terastan akan sular çatlaklardan konut içerisine girmektedir. Bu olay evinizde sürekli bakım gerektirmekte, zemin kaplamaları ve duvar boyalarının yenilenmesi ve benzeri masrafları da beraberinde getirebilmektedir.

Teras kapatma bu sorunları sona erdirecektir. Teras kapatmanın bir diğer nedeni ise ısı kaybını önlemesidir. Daire üzerinin kapalı olması ve terasın çatı görevi görmesi ısıda ciddi bir tasarruf sağlayabilir.

Çatı Teras kaplamada ana madde olan shingle kesinlikle yağmur yada kardan etkilenmeyen 20 yıldan daha fazla dayanıklılığı olan, terasınıza modern görünümü veren asfalt bazlı bir kaplama malzemesidir. Avrupada son 30 yıldır yeni yapılan inşaatların yüzde sekseninde  kullanılmaktadır. "Shingle" kiremit yerine kullanılarak çatı ağırlığını düşürür. Diğer bir avantajı da mahya, köşe elemanı gibi aksesuarlar gerektirmemesidir. Modern görünümlü çatılar için tasarlanan shıngle kaplama, bakım gerekliliğini yıllarca ortadan kaldırır.

Kapalı bir terasla kışın çay keyfinin, ilkbaharda yağmur sesinin, yazın kavurucu güneşin altında gölgede bir serinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Polikarbon Teras Kapatma

Polikarbon terasınıza estetik bir görünüm ve gök yüzünü seyretme şansı verir. Darbe direnci yüksek olup esnek ve son derece hafif bir malzeme olmasıyla beraber  ısıyı kırması ve yönünü değiştirme özelliğine sahip bir malzemedir.

 

Yarı Ahşap Teras Kapatma

Yarı ahşap teras çelik konstürksyon iskeletet olup iç tavan kısmı ahşap lambirirden yapılmaktadır. Ahşap teras doğal olduğu için  tavanınıza eşsiz görünüm sağlar sağlıklı ve dekoratif olması evinize renk katar.

 

Tam Ahşap Teras Kapatma

Tam ahşap teraslarda çatı kısmı istenilen malzeme uygulanır. Ahşabın rengi degiştirmek istenmezse şeffaf vernik uygulanabilir. Tamamen ahşap olması size doğal ve sağlıklı bir ortam sunar.


SORULARINIZ VE BİLGİ ALMAK İÇİN BİZİ ARAYIN